ΚΕΝΤΡΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ MD EDUCATION

Καλώς ήρθατε στην MD Education

Η MD education, είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών φροντιστηριακής εκπαίδευσης των θεωρητικών μαθημάτων γενικής παιδείας και κατεύθυνσης σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο από το 2010. Με έδρα μας την Κω, καταφέραμε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους μαθητές και τους γονείς.

Πάγιος στόχος μας, η βελτίωση των δεξιοτήτων των μαθητών μας και των ιδιαίτερων ταλέντων τους. Κάθε παιδί είναι μοναδικό! Και είναι απόλυτη πεποίθησή μας, πως μόνο αν αντιμετωπιστεί έτσι, θα το εμπνεύσουμε να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό και να αναδείξει τις δυνατότητες που κρύβει μέσα του!

Για το λόγο αυτό από το 2013 εξειδικευτήκαμε στα ιδιαίτερα μαθήματα, τα οποία οργανώνονται και προσαρμόζονται με ιδιαίτερο σχηματισμό και μέριμνα, στο προφίλ του κάθε μαθητή. Σε μια δεκαετία που τα μαζικά φροντιστήρια μεσουρανούσαν, προτάξαμε την ποιότητα, έναντι της ποσότητας. Οι επιτυχίες αλλά και η αγάπη των μαθητών μας, δικαίωσε την επιλογή μας!

Το 2020, αποτελεί για μας μια χρονιά, ορόσημο. Συμπληρώνοντας την πρώτη μας δεκαετία, νιώθουμε την ανάγκη να ανεβάσουμε τον πήχη.

Έτσι, το φροντιστήριό μας, ψηφιοποιείται και γίνεται φροντιστήριο e-learning.

elearning
student

Ένα πρωτοπόρο και καινοτόμο βήμα για μας, πολλά υποσχόμενο για όλους εσάς!

Μπορούμε πλέον να φτάσουμε σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό της πατρίδας μας, μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας.

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και ψηφιοποιείται, και που τα παιδιά τον μαθαίνουν πριν από εμάς, οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε. Και πρώτοι από όλους οι δάσκαλοι!

Κάνουμε τις ταχύτατες τεχνολογικές εξελίξεις σύμμαχό μας, και ιδιαίτερα τώρα στις πρωτόγνωρες κοινωνικές και οικονομικές συγκυρίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε λόγω του COVID-19.

Μάθημα από την ασφάλεια του σπιτιού μας, σε φθηνά πακέτα, προσιτά σε όλους.

Με τρεις άξονες αδιαπραγμάτευτους:

Την άριστη ποιότητα, τον απόλυτο επαγγελματισμό και την εξατομικευμένη παροχή υπηρεσίας.

Βασική μας προϋπόθεση και συγκριτικό πλεονέκτημα, η προσωπική ενημέρωση των γονέων ή κηδεμόνων, σε εβδομαδιαία βάση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη γραμματεία, ή και τηλεφωνικά, όταν απαιτείται, για την πρόοδο του κάθε παιδιού, τις επιδόσεις του στα τεστ και ο,τι άλλο προκύπτει.

Γιατί στο δύσκολο και επίπονο έργο των μαθητών, είναι ανάγκη όλοι να ενώνουμε τις δυνάμεις μας γύρω τους, και να τους βοηθούμε να φτάσουν το Ιδανικό Εγώ τους!